Cazare

Emma 1 are capacitate de 6 camere duble+ 1 triplă;
Emma 2 are capacitate de 13 camere duble plus 1 apartament+ 3 triple.

Dotari camere :

  • Tv,
  • baie proprie,
  • uscator de par.

O parte din camere au balcon. Mobilate modern in nuante de albastru si bej (Emma 1) , nuante de wenge si bej (Emma 2) camerele ofera oaspetilor tot confortul de care au nevoie.
Serviciile de cazare pot sa fie insotite sau nu ( dupa preferinte ) de servirea mesei in regim de pensiune sau demi – pensiune .

Nou! - Pensiunea Emma va pune la dispozitie Sala de Conferinte cu 55 locuri.

Facilitati

Terasa Emma

Pensiunea Emma vine in intampinarea dvs. cu o noua atractie pentru Complexul Sambata de Sus : TERASA EMMA. Dorinta noastra este de a va simti cat mai bine intr-un cadru rustic . Terasa este amplasata in spatele pensiunii Emma intr-un cadru mirific: sursurul apei care se aude de la paraul din fata terasei , cantecul pasarilor care vietuiesc in padure.

Atractii turistice in zona

Manastirea Constantin Brancoveanu Sambata de Sus -500m(cel mai mare centru ecumenic din sud estul europei,vizitarea expozitiei de pictura pe sticla) ;Izvorul parintelui Arsenie Boca la 2 km ; Herghelia Sambata de Jos -cea mai mare herghelie de cai lipitani din tara(se poate organiza o demonstratie de calarie si dresaj) ; Valtorile (tesatorie foarte veche,foloseste forta apei) Trans-fagarasean ( cel mai frumoasa priveliste din Romania ) ; Sibiu ( capitala culturala europeana ) ; Fagaras – cetatea Fagarasului.