Cazare

Pensiunea Emma este alcatuita din 2 corpuri:
corpul 1 are capacitate de 7 camere duble;
corpul 2 are capacitate de 16 camere duble plus 1 apartament.

Capacitate totala a pensiunii: 20 camere duble , 2 camere triple , 1 apartament 4 locuri.

Dotari camere :

  • Tv,
  • baie proprie,
  • uscator de par.

O parte din camere au balcon. Mobilate modern in nuante de albastru si bej (corp 1) , nuante de wenge si bej (corp 2) camerele ofera oaspetilor tot confortul de care au nevoie.
Serviciile de cazare pot sa fie insotite sau nu ( dupa preferinte ) de servirea mesei in regim de pensiune sau demi – pensiune .

Nou! - Pensiunea Emma va pune la dispozitie Sala de Conferinte cu 55 locuri.

Facilitati

Restaurant

La parterul pensiunii se afla restaurantul care va sta la dispozitie pentru a servi masa sau chiar pentru diferite ocazii mai deosebite ( nunti mici , botezuri , zile aniversare ) . In cadrul restaurantului puteti servi vestitele mancaruri ardelenesti sau chiar un desert apetisant.

Terasa Emma

Pensiunea Emma vine in intampinarea dvs. cu o noua atractie pentru Complexul Sambata de Sus : TERASA EMMA. Dorinta noastra este de a va simti cat mai bine intr-un cadru rustic . Terasa este amplasata in spatele pensiunii Emma intr-un cadru mirific: sursurul apei care se aude de la paraul din fata terasei , cantecul pasarilor care vietuiesc in padure.

Atractii turistice in zona

Manastirea Constantin Brancoveanu Sambata de Sus -500m(cel mai mare centru ecumenic din sud estul europei,vizitarea expozitiei de pictura pe sticla) ;Izvorul parintelui Arsenie Boca la 2 km ; Herghelia Sambata de Jos -cea mai mare herghelie de cai lipitani din tara(se poate organiza o demonstratie de calarie si dresaj) ; Valtorile (tesatorie foarte veche,foloseste forta apei) Trans-fagarasean ( cel mai frumoasa priveliste din Romania ) ; Sibiu ( capitala culturala europeana ) ; Fagaras – cetatea Fagarasului.